Tudorel Toader a făcut o evaluare. Ce s-a întâmplat cu pagina lui de Facebook

Ministrul Justiției, Tudorel Toader nu mai poate fi găsit pe Facebook. Cel mai probabil, acesta și-a închis contul de Facebook.Reamintim că ministrul Justiției era foarte prezent pe Facebook, întrucât pe pagina sa posta atât informații și fotografii de la întâlnirile sale, dar obișnuia să dea și replici, atunci când era vorba de decizii importante în Justiție.

Spr exemplu, pe 24 februarie, Toader a postat pe Facebook, sâmbătă dimineaţă, un comunicat de presă al ministerului privind întâlnirea pe care a avut-o, miercuri, cu delegaţia de raportori ai Grupului de State împotriva Corupţiei (GRECO).

Delegația se află la Bucureşti pentru o evaluare urgență ad-hoc vizând legislaţia din domeniul judiciar din perspectiva luptei anticorupţie. În comunicatul postat de Toader se menţionează doar că întrevederea a avut ca obiect discutarea amendamentelor aduse celor trei legi ale Justiţiei şi a “implicaţiilor practice pe care acestea le pot avea asupra sistemului judiciar român”, fără a prezenta şi o concluzie. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?