Tudor Chirilă, atac devastator faţă de dezastrul din sănătate: "Mândri că suntem bolnavi"

Tudor Chirilă lansează un atac devastator la adresa PSD, faţă de dezastrul din sănătate. "Când faci totul ca să îi obligi pe medici să plece din ţară, ăsta nu e atac la siguranţa naţională? În curând mândri că suntem români va fi mândri că suntem bolnavi. Găseşte PSD un avantaj şi în boală," a scris artistul în mesajul postat pe o reţea de socializare. "Mai ţineţi minte creşterile salariale PSD din sănătate? Cum ziceau că îi aduc pe medici la nivel european? Hai că nu e greu, era acum câteva luni. (...) Între timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge inainte cu legea care şterge interdicţiile ANI aplicabile parlamentarilor (....).  Ăştia nu vor DECÂT să fure şi ne-o demonstrează zilnic," mai scrie Chirilă.

Artistul acuză însă şi lipsa de solidaritate cu medicii. "Când medicii vor ieşi în stradă, în mod normal populaţia ar trebui să fie lângă ei. Nu de alta, dar trebuie să fii orb să nu realizezi că dupa medici urmeaza alte categorii profesionale. Doar că n-o să iasă nimeni lângă medici pentru că aşa suntem noi egoişti, ne “descurcăm”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o forma inteligentă de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult."Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?