Tudor Chirilă, anunţ crunt pentru români după Consiliul Național PSD

 
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a rămas descumpănit după Consiliul Național PSD de duminică.Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, la Consiliul Național PSD, că nu ştie când sau cum dar PSD - ALDE are obligaţia să dea un OUG pe amnistie şi graţiere pentru a fi reparate toate nedreptăţile care s-au făcut în Justiţie.

"De ce cuvintele de exemplu, amnistie sau graţiere reprezintă o blasfemie. Când se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere, e ca şi cum am vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă o folosim sau nu împotriva UE şi a lumii. Eu nu mă tem să folosesc aceste cuvinte", a spus Liviu Dragnea, în Consiliul Naţional al PSD.

Tudor Chirilă a ironizat programul de guvernare PSD.

"Noi dormim în timp ce băieţii stau duminica în şedinţă ca să dea ordonanţa de urgenţă pe amnistie şi graţiere. Program de guvernare, nu?", s-a întrebat, retoric, Tudor Chirilă pe Facebook.

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD a fost, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 600 de social-democraţi.

Consiliul Național PSD l-a ales duminică, la Parlament, în unanimitate, pe senatorul Mihai Fifor, fost ministru al Apărării, în funcția de președinte al forului. Consiliul Național va avea 25 de departamente „în oglinda ministerelor” care vor funcționa ca un Guvern din umbră.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Proble,dle C,ca de lemn sa fii si tot iti vine a plânge !
17 Dec 13:13
A rămas descumpănit ?Poate rămâne așa !A aflat atâtea lucruri pe care toata lumea le stia,încât s-a crucit,si-a dat o palmă peste obrazul drept si a zis,„Păi domnule Dragnea ,chair avem probleme” !Si hastaagii se tem de amnistie,ca l-ar scăpa de sub santaj pe domnul presedine,cu pogonul domniei sale de dosare.Si dl Chirilă,cu justiția sunteti multumit,ca dl presedinte stie ce stie,ca justiția foloseste vorbe ,din câteva sute de mii se vor găsi si celea care pun de o condamnare a presedintelui.Daca trădeasă hashtagii,desigur.De asta mi-e frica si mie cu amnistia asta,scăpat de sub santaj,mai stii !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?