Trump îşi menţine încrederea în Kim Jong-Un

 
Trump îşi menţine încrederea în Kim Jong-Un
Trump îşi menţine încrederea în Kim Jong-Un

Preşedintele SUA, Donald Trump, a precizat că îşi menţine încrederea în Kim Jong-Un.

 Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni că are încredere că liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, va respecta angajamentul denuclearizării, deşi regimul de la Phenian a denunţat "stilul de gangster" al Washingtonului.

''Am încredere că Kim Jong Un îşi va onora contractul pe care l-am semnat şi, încă şi mai important, strângerea noastră de mâini. Am fost de acord cu denuclearizarea Coreei de Nord'', a scris Trump pe Twitter.


''China, pe de altă parte, ar putea exercita o presiune negativă asupra înţelegerii din cauza poziţiei noastre în privinţa comerţului Chinei - Sper că nu!'', a adăugat preşedintele american.

Washingtonul şi Phenianul au prezentat în ultimele zile viziuni diferite asupra progreselor privind denuclearizarea după summitul Trump-Kim.

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, care a încheiat sâmbătă două zile de discuţii la Phenian, a declarat că negocierile privind denuclearizarea vor fi dificile.

La rândul său, Coreea de Nord a denunţat metodele ''gangstereşti'' ale Statelor Unite pentru a negocia dezarmarea nucleară, o reacţie ce a provocat semne de întrebare în ce priveşte viitorul acestor negocieri. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?