Trump contestă concluziile CIA cu privire la asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi

 

Preşedintele SUA, Donald Trump, a contestat joi seară raportul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) privind asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, afirmând că nu s-a concluzionat că prinţul Mohammad bin Salman a ordonat crima şi sugerând că poate ar trebui trasă la răspundere "lumea".CIA nu a ajuns la nicio concluzie", a declarat Donald Trump la reşedinţa sa din staţiunea Mar-a-Lago (Florida). "Nu, nu au ajuns la nicio concluzie. Au sentimente de un anumit tip. Am raportul, nu au ajuns la nicio concluzie, nu ştiu dacă cineva poate ajunge la concluzia că prinţul a făcut aşa ceva. Poate ar trebui trasă la răspundere lumea, pentru că lumea este un loc foarte, foarte violent", a spus Trump.

"Eu spun aşa: nu ştiu, nu ştiu. Dar fie că a făcut-o ori nu, prinţul neagă vehement. Şi tatăl lui neagă vehement, regele. CIA nu spune că au făcut-o ei, ei indică spre anumite lucruri şi concluzionează că poate prinţul a făcut-o sau poate că nu", a subliniat Donald Trump, citat de NBC News.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?