Trump amenință Congresul: ,,Sanctions are coming”

 

„Winter is coming” este replica ce a consacrat celebrul serial Game of Thrones. Președintele american se pare că a fost fascinat de această sintagmă și a decis să o personalizeze. Donald Trump a înlocuit subiectul propoziției. Astfel că locul anotimpului geros a fost luat de înfricoșătoarele „sancțiuni”. Ideea lui s-a materializat într-un poster care îl înfățișează pe liderul de la Casa Albă. Pe imaginea președintelui scrie ,,Sanctions are coming”, varianta reinterpretată a celebrei replici din serialul „Game of Thrones”, „Winter is coming”.

Trump a folosit posterul pentru a-i intimida pe membri Congresului, veniți la negocieri la Casa Albă. Întâlnirea a avut loc în contextul în care activitatea administrației prezidențiale este suspendată de 12 zile și, potrivit Associated Press, va continua până la rezolvarea finanţării zidului de la graniţa cu Mexicul. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?