TRIST - Cora DIVORŢEAZĂ de Schumacher!

 

Familia Schumacher pare lovită de ghinioane în aceste vremuri. Dacă Michael se află în continuare în stare critică, în stare de inconştienţă, dar este tratat de familia lui, la domiciliu, în urma accidentului de la schi, nici fratele acestuia nu este ferit de probleme.

Ralf schumacher (39 de ani), şi el un fost pilot de succes de Formula 1, divorţează de frumoasa Cora. Presa germană notează că soţii nu-şi mai vorbesc. Ei comunică numai prin intermediul avocaţilor. Ralf şi Cora se ceartă pe averea de 100 de milioane de euro a familiei, pe casele din Germania, Austria şi Franţa, dar îşi dispută şi custodia fiului lor de 13 ani, David.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
4 0
Gică Jurnalistu
26 Sep 16:59
ȘOC! Schumacher divorțează!
Amicul Schumacher de lângă Sibiu.
Răspunde
4 -2
Fritz
25 Sep 18:38
Sigur cä 13 ani sint o grämadä de ani,dar imi amintesc foarte bine pe vremea cind Schumacher Junioru era indrägostit lulea de Cora si a plätit bani grei sä poatä sterge ötrecutul dubios al viitoarei Sotie .Desigur cä a reusit si totul a functionat dar dacä fratele al mare are o Sotie cu un trecut nu asa zbuciumat ca al Corine uite cä Ralf are soarta tatälui care si el s-a despärtit de Sotie .Säracul Ralf nu stir cä,Lupul isi schimbä pärul dar näravul NU
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?