Trenuri cu întârzieri de zeci de minute, din cauza unei defecţiuni la un macaz

 
Mai multe trenuri au întârzieri între 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani
Mai multe trenuri au întârzieri între 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani

Mai multe trenuri au întârzieri între 20 şi 50 de minute din cauza unei defecţiuni la un macaz din staţia Ciolpani, judeţul Ilfov, timp de două ore circulaţia desfăşurându-se pe o linie din cele patru din zonă, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei CFR SA, defecţiunea la macazul din staţia Ciolpani s-a produs în jurul orei 6.35, iar trenurile care tranzitau zona au aşteptat la semnalul de intrare în staţie să poată trece pe linia pe care se mai putea circula.

Defecţiunea a fost remediată în jurul orei 8.45, când circulaţia feroviară a fost reluată în condiţii normale, a spus Oana Brânzan.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" a precizat, într-un comunicat de presă, că circulaţia feroviară pe relaţia Videle - Roşiori s-a desfăşurat cu dificultate din cauza deranjamentului înregistrat la unul din macazurile staţiei Ciolpani.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
GETA
22 Jul 22:17
Sub privirea neputicioasa a dl.IOAN RUS , subalternii isi fac in continuare de cap! Tupeu si smecherie maxima,achizitii "marca inregistrata" CARMEN MARIA POPESCU? “Prin intermediul Directiei de Achizitii de la CFR Călători, s-a încredinţat ilegal unei firme controlate de afaceristul Gruia Stoica un contract de reparaţii automotoare a cărui valoare poate ajunge la multe milioane de euro. Imediat după ce Gruia Stoica a fost reţinut pentru încercarea de trucare a unei licitaţii de transport feroviar de marfă,fostul manager CFR Călători, Valentin Dorobanţu et comp. a încheiat un acord-cadru pentru reparaţii de automotoare cu o firmă controlată de afaceristul gălăţean, dar care până acum nu a mai efectuat asemenea servicii feroviare. Încredinţarea acestui contract a fost pregătită cu mult timp înainte de semnare de către Valentin Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează în zona transportului feroviar de călători. Practic,fostul manager de la CFR Călători a făcut demersuri serioase încă din vara anului trecut pentru a ajuta firmele lui Gruia Stoica să prospere pe spatele companiei de stat si prin castigarea acestui contract?” DNA, DIICOT, Corpul de Control al Ministrului Transporturilor, Curtea de Conturi,ANRMAP, etc. sa controleze toate, deci , toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” cel putin din perioada 2013-2014 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai…
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?