Trenul de mare viteză al Indiei s-a stricat în prima zi

 

Indienii par să fi români, câteodată! Au realizat primul lor tren de mare viteză care s-a stricat de la prima ieșire pe linii. Conform oficialilor indieni, sistemul de frânare a cedat, din cauza vitezei foarte mari, iar celebrul tren ar fi lovit niște vacin îiaite să se defecteze de tot.Un tren de mare viteză, cel mai rapid inaugurat vreodată de India, s-a stricat după prima călătorie, relatează BBC.

Trenul de mare viteză construit de indieni -  Vande Bharat Express - se întoarcea în capitala Delhi din orașul Varanasi după prima călătorie când sistemul de frâne a cedat.

Un purtător de cuvânt al companiei feroviare de stat a declarat că trenul ar fi lovit niște vaci înainte de a se strica.

Trenul care la teste a atins o viteză de 180km/h a fost inaugurat cu o zi înainte de defectare de premierul Narendra Modi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Giorgica Clovnul
16 Feb 20:11
Aici este mana pakistanezilor. Tot ei au pus vacile hindusilor in fata trenului.
Răspunde
0 0
Gigi
16 Feb 19:18
La români se strica înainte de prima zi
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?