Trei zile de vot pentru diaspora: vineri, sâmbătă și duminică

 
Votul în diaspora, reglementat
Votul în diaspora, reglementat

Comisia specială comună pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materie electorală a decis joi ca în diaspora votul să se desfăşoare în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, informează Realitatea TV.

"În ziua de duminică, votarea începe la ora locală 7,00 şi se încheie la ora locală 21,00. Prin excepţie de la prevederile alin. 1, votarea în străinătate se desfăşoară şi pe parcursul zilelor de vineri şi sâmbătă imediat anterioare zilei votării.

În ziua de vineri, votarea începe la la ora locală 12,00 şi se încheie la ora locală 21,00, iar în ziua de sâmbătă votarea se deschide la ora locală 7,00 şi se încheie la ora locală 21,00", se arată în raportul adoptat joi de membri comisiei de cod electoral. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Romani adevarati
27 Jun 16:38
Ei sunt romanii adevarati care stiu ce inseamna greul in pribegia eterna. Sacrificiul suprem, determinarea de care dau dovada zilnic ne face sa formulam o petitie adresata Iohanisului astfel incat sa obtinem vot permanent, pe tot intreg mandatul, zi de zi, ora de ora secunda cu secunda sa fie interconectata Diaspora pe Facebook so Whatsapp cu AEP. Votul Diasporei sa conteze 300% fata de votul celor slabi care au ales sa stea pe ajutor social in Romanica, nu ca ei care cunosc sacrificiul suprem.
Răspunde
0 0
Vlad
27 Jun 16:30
Prea putin. Le trebuie un an numai sa descifreze cuvintele in limba materna. Apoi inca un an sa faca research pe Facebook pentru a aplica corect stampula.
Răspunde
0 0
Trebuie plătit și diurnă pentru votanti ,oficial ,nu de la sponzori.
27 Jun 15:27
Dl Gâdea,neamul românesc ar trebui menținut fără bani,adică daca eu nu sunt acționar la firma lui Rares Bogdan ,pot vota in AGA ?Dar emigrantul român care plăteste impozite la nemți,ne lasa nou sarcina sa plătim impozite pentru apărare,pala ONG-urilor pentru democratizare,a peridelor pentu luptă frățească,mai le scolim si copii,le plătim si la naemuri pensii si ei ,emigrantii vor și diurnă ca vin la vot.Statul nu are sentimente,ci interese.Interesul meu e capitalist,adică manevrez cu e-mailu-ul si emigratia,ca să ce .../dv ați spus-o/
Răspunde
0 0
Constantin Gadea
27 Jun 14:32
DUMNEZEU SA PEDEPSEASCA JIGODIILE ANTIROMANESTI CARE NE IMPIEDICA SA POSTAM PENTRU APARAREA ROMANIEI SI A NEAMULUI ROMANESC !
Răspunde
0 0
Constantin Gadea
27 Jun 14:26
O mare victorie .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?