Trei preparate culinare pe care le mănânci greșit

Trei preparate culinare delicioase ne pot pune probleme dacă le mâncăm la restaurant. Trei preparate culinare pe care mulți le mâncăm greșit sunt pizza new-york-eză, eclerele și supa. Modalitatea corectă de a consuma aceste preparate este, de cele mai multe ori, exact cea inversă de cum ne-am fi imaginat.

Pizza new-york-eză n-ar trebui consumată niciodată cu furculița și cuțitul, mai ales dacă o mănânci într-un restaurant din New-York. Nu îndoi feliile în jumătate când le ridici cu mâna. Dacă, însă, ai turnat deasupra ei sos de roșii, poți îndoi ușor felia pentru ca acesta să nu curgă.

Eclerul pare un desert care se consumă cu mâna, dar nu este deloc așa. Chiar dacă ți se servește unul de dimensiuni mici, ar trebui să-l savurezi întotdeauna cu ajutorul furculiței și al cuțitului. Mănâncă-l încet, pentru a evita să umpli întreaga masă de crema de ciocolată sau vanilie din el. 

Uneori mâncăm greșit chiar și supa, spun bucătarii. N-ar trebui niciodată să aplecăm spre noi bolul pentru a lua în lingură ultimii stropi de preparat. 

Nu mai comanda niciodată la restaurant acest preparatAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?