Trei obiecte din casa ta care te fac să fii leneș

 

Dacă te simți obosit și fără chef de muncă în fiecare zi, s-ar putea ca nu doar serviciul sau faptul că stai treaz până târziu în noapte să fie de vină. Iată care ar putea fi motivele la care cu siguranță nu te-ai gândit. Pereţii vopsiți în albastru

Un studiu realizat de o companie hotelieră a evidenţiat faptul că pereţii albaştri reduc ritmul cardiac şi te fac mai somnoros. 

Setările termostatului

Studiile au evidenţiat că temperatura optimă pentru somn este una destul de mică, cuprinsă între 17 şi 20 de grade. Dacă îţi place o atmosferă mai răcoroasă în casă pe timpul zilei, este posibil să te simţi somnoros şi lipsit de energie.

Lumânările parfumate cu aromă de lavandă

Specialişti din SUA au descoperit că persoanele care miros lavandă înainte de culcare au un somn mai adânc. De aceea, dacă foloseşti această aromă în casa ta pe parcursul zilei te vei simţi mai somnoros, conform eva.ro. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?