Trei lucruri pe care bărbații nu le știu despre femei

 

Psihologii de cuplu au alcătuit o listă cu câteva lucruri pe care orice bărbat trebuie să le știe despre femei înainte să se căsătorească, dar de care cei mai mulți nu sunt conștienți.

Unul dintre acestea este faptul că femeia iubită va juca un rol complet diferit de cel al mamei lor, astfel că nu trebuie să se aștepte ca acesta să aibă un comportament similar cu cel al femeii care le-a dat viață, conform foxnews.com.

Un alt lucru pe care bărbații ar trebui să-l știe despre femei înainte de căsnicie este că acestea au tabieturi, temeri și un trecut emoțional posibil la fel de mari ca ale lui, lucruri care, descoperite mai târziu, pot distruge mariajul.

De asemenea, bărbații trebuie să se aștepte ca femeilor să le fie greu să locuiască împreună cu ei, chiar dacă au impresia despre ei înșiși că sunt ”simpli” și că nu pun probleme partenerului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?