Trei jucători de fotbal palestinieni, ucişi în propriile case de bombele israeliene

 
Foto: Gazzetta dello Sport
Foto: Gazzetta dello Sport
Conflictul din Gaza nu iartă pe nimeni, nici măcar sportul. În ultimele cinci zile, bombele israeliene au omorât trei fotbalişti palestinieni, care se găseau în propriile case. Unul dintre aceştia făcea parte chiar din echipa naţională a Palestinei
În ultimele zile conflictul din Gaza a făcut, din păcate, victime şi în rândul sportivilor. Trei fotbalişti au murit ucişi în propriile case de bombele israeliene, informează "Gazetta dello Sport".

Prima victima a fost Alkurd Ayman, care a fost parte chiar din naţionala Autorităţii Naţionale Palestiniene. Shadi Sbakhe, a doua victimă, a jucat şi el în trecut în echipa naţională. Luni, Wajeh Moshtahe, un mijlocaş de 24 de ani, a devenit ultimul fotbalist care şi-a pierdut viaţa din cauza războiului.


După ce stadionul din Gaza unde se antrena echipa naţională şi unde-şi avea sediul federaţia de fotbal din Palestina a fost distrus de aviaţia israeliană, acum sportul palestinian este lovit şi de pierderea unor jucători de prim plan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?