Trei cetăţeni romi s-au legat cu lanţuri şi au cerut audienţă la Primăria Timişoara

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Scandal la primăria Timişoara. Mai mulţi romi au intrat, legaţi cu lanţuri, în sala de şedinţe a instituţiei, acolo unde se afla viceprimarul. Ei au spus că autorităţile au început să le demoleze locuinţa construită ilegal. După câteva minute de îmbrânceli, romii au fost evacuaţi.

Deşi au fost chemaţi în audienţa de primarul Timişoarei ca să rezolve problema paşnic, romii nu au vrut să iasă din clădirea primăriei. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor comunitari pentru calmarea spiritelor.

Primăria Timişoara a început demolarea unei case construite pe un teren al statului, pe strada Glad din Timişoara, pe motiv că nu avea autorizaţie de construcţie şi contract de concesiune. Construcţia acelui imobil a început încă de acum zece ani. Oprirea lucrărilor, au susţinut autorităţile, a fost dispusă de anul trecut.

Autorităţile au spus că i-au anunţat pe romi să intre în legalitate pentru că, în caz contrar, imobilul va fi demolat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?