Transformare extremă. Cum a devenit femeia-butoiaș o bombă sexy de nerecunoscut

 
A devenit o bombă sexy
A devenit o bombă sexy
A devenit o bombă sexy Laura Durheim Transformare extremă - Laura Durheim

Laura Durheim avea peste 160 de kilograme la doar 25 de ani când a decis să își schimbe viața radical.

În urmă cu doi ani, Laura Durheim se simțea oribilă și era în depresie severă. Fusese diagnosticată cu hipertensiune, risc de diabet și sindrom policistic ovarian.

"Luam antidepresive, dormeam exagerat și eram mereu epuizată. Abia terminam de mâncat micul dejun și treceam la plăcinte și alte deserturi", își amintește britanica.

Prânzul însemna de fiecare dată o vizită prelungită la McDonald's, iar masa de cină era la fel de bogată în calorii ca și prânzul.

Totuși, Laura Durheim a reușit să scape de 100 de kilograme în mai puțin de doi ani și acum are o ținută de invidiat. Cum a reușit?

Așa arăta înainte de marea transformare:

Așa arată în prezent:

Laura a fost motivată de fratele ei să își angajeze un trainer personal și să meargă în fiecare zi la sala de fitness. Primele semne de slăbire nu au apărut imediat, ci abia la aproape 12 luni de la mersul la sală.

Următorul pas a fost renunțarea la medicamentația antidepresivă, iar rezultatele au fost miraculoase în scurt timp.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Tina
20 May 15:19
Wow !!! Ce interesant !!! Cat de mult i s-a schimbat viata ! Chiar si tatuajul de pe mana dreapta s-a mutat pe mana stanga ! :)))))))))))))))))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?