Transalpina se redeschide!

Când se deschide Transalpina? 
Când se deschide Transalpina? 

Transalpina. Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova a luat decizia redeschiderii șoselei Transalpina de săptămâna viitoare.Transalpina. Alin Golumbeanu, directorul DRDP Craiova, a solicitat Secției Târgu Jiu a Drumurilor Naționale să finalizeze până duminică toate lucrările care mai sunt de executat pe Transalpina, astfel încât marţi, 15 mai, sau cel târziu miercuri o comisie de specialişti să urce la Rânca pentru a examina traseul Rânca – Obârşia Lotrului şi să semneze procesul-verbal privind redeschiderea şoselei.

Limita de viteză va fi de 30 de kilometri la oră şi, pentru început, limita de tonaj de 3,5 tone.

Căderi de stânci pe Transalpina

Drumarii gorjeni au intervenit în această dimineaţă pe Transalpina unde s-au înregistrat căderi de bucăţi de stâncă de pe versanţi. Bucăţile de stâncă au ajuns pe carosabil între kilometri 37 şi 38.

S-a acţionat cu un utilaj cu lamă. Pe o porţiune drumul era blocat pe ambele sensuri. Drumarii se pregătesc să redeschidă Transalpina de săptămâna viitoare.
Se vor efectua revizii pe tronsonul Rânca – Obârşia Lotrului în fiecare dimineaţă.

Sursa: gds.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?