Tramvaiele liniei 5 vor circula pe un traseu modificat, timp de şase luni, începând cu 1 iunie

 
Foto: wordpress.com
Foto: wordpress.com
Tramvailele liniei 5 vor circula pe un traseu modificat, începând cu 1 iunie, pentru şase luni, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a sistemului rutier şi a căii de rulare a tramvailelor de pe strada Tunari, informează reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Tramvaiele liniei 5 vor circula modificat între "Aeroportul Băneasa" şi "Piaţa Sf. Gheorghe".

Astfel, tramvaiele vor circula de la Aeroportul Băneasa, pe bulevardul Aerogării, strada Av. Alex. Şerbănescu, strada Barbu Văcărescu, şoseaua Ştefan cel Mare, Bucur Obor, Calea Moşilor, strada Cavafii Vechi, strada Băniei, până la Piaţa Sfântul Gheorghe. 

Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze 605, care va funcţiona de la Foişorul de Foc, pe strada Traian, bulevardul Dacia, strada Vasile Lascăr, strada Armand Călinescu, Calea Moşilor, strada Sfânta Vineri, până la Piaţa Sfânta Vineri.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?