Traian Băsescu: Sunt ticăloşi în media care şi-au permis să-l acuze de terorism pe şeful statului

 
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Preşedintele a criticat dur, la Radio România Actualităţi, atitudinea unor ziarişti care "îşi denigrează propria ţară şi propriul stat".
Preşedintele a semnalat, într-o emisiune la postul public de radio, că România are o problemă de imagine şi în interior şi a criticat dur atitudinea unor ziarişti care "îşi denigrează propria ţară şi propriul stat". "Avem o problemă că trebuie să se termine şi cu generaţia asta, pe care eu o apreciez, generaţia tânără, dar sunt pe la unele televiziuni oameni iresponsabili. Şi eu cred că iresponsabilitatea nu are ce căuta a fi promovată în mediul public prin televiziuni, fie ele şi private. Aţi văzut cum vorbesc că le e scârbă de România, că ar vrea să plece", a spus şeful statului.

"Uitaţi-vă cum se vorbeşte despre stat, uitaţi-vă că sunt ticăloşi care şi-au permis să-l acuze de terorism pe şeful statului, numai pentru că primesc doi bani de afară sau dinăuntru. Uitaţi-vă că vedeţi în fiecare seară aproape la talk-showuri: "Mi-e scârbă de România, de stat, de insituţii". Trebuie să ne promovăm în exterior, dar şi în interior.Ce pot să înţeleg eu de la un ziarist care merge atât de departe încât să-şi denigreze propria ţară şi propriul stat, înţeleg în primul rând că nu-şi cunoaşte ţara, nu-i iubeşte pe români", a spus Băsescu, iritat.


La finalul emisiunii difuzate la postul public de radio, moderatorul a precizat că a fost ediţia 500 a emisiunii şi i-a cerut preşedintelui să le spună ceva realizatorilor şi ascultatorilor. "Să mai faceţi 500 de ediţii vă doresc şi să facem împreună ediţia 1.000. Iar ascultătorilor dvs. le doresc multă sănătate şi, încă o dată: le doresc din suflet să trăiască bine", a fost răspunsul lui Traian Băsescu.   

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?