Băsescu a publicat contractele de împrumut ale lui Firea. Dovada legăturii cu Crescent

 
Traian Băsescu, postare incendiară pe Facebook. Şah la Gabriela Firea!
Traian Băsescu, postare incendiară pe Facebook. Şah la Gabriela Firea!
Traian Băsescu, postare incendiară pe Facebook. Şah la Gabriela Firea! Traian Băsescu, postare incendiară pe Facebook. Şah la Gabriela Firea! / Foto: Facebook.com Traian Băsescu, postare incendiară pe Facebook. Şah la Gabriela Firea! / Foto: Facebook.com

Traian Băsescu a postat, pe pagina persoanală de Facebook, dovada legăturii dintre compania Crescent, deţinută de Dan Voiculescu, şi senatoarea PSD Gabriela Firea. Concret, fostul preşedinte a publicat un "contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei Securităţi, şi SC Media Casa Press SRL, firmă administrată de Firea".

Traian Băsescu a postat, miercuri, pe pagina personală de Facebook, contractele încheiate de senatoarea PSD Gabriela Firea cu firma Crescent.

Unul din contracte prevede un împrumut acordat de compania Crescent, deţinută de Dan Voiculescu, firmei S.C. Media Casa Press S.R.L., deţinută de Gabriela Firea. Valoarea împrumutului este de 100.000 de euro.

Împrumutul a fost acordat fără dobândă, pentru lărgirea activităţii de tipărire a firmei Gabrielei Firea.

Ulterior, potrivit celui de-al doilea contract făcut public, Firea a mai împrumutat 400.000 de euro şi 1.830.000 de dolari, tot de la compania Crescent.

"Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul", a scris Traian Băsescu, în dreptul documentelor.

Fostul preşedinte a ataşat la postare mai multe fotografii ale contractelor.

Firea, reacţie uluitoare după ce Băsescu i-a publicat presupusele contracte de împrumut

Ulterior, prin intermediul unui comunicat de presă, senatoarea PSD Gabriela Firea a răspuns acuzaţiilor fostului preşedinte spunând că, în calitate de suspect într-un dosar de ameninţare şi santaj, Traian Băsescu răspunde cu "petarda banilor fostei Securităţi".


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ROMERO VINCI LOANS
10 Apr 19:17
Aveți nevoie de un împrumut rapid pe termen lung sau scurt, cu o rată a dobânzii relativ scăzută de 3%? Oferim împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de acasă, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați în acordarea de servicii financiare clienților noștri numeroși din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi prelucrate și transferate către împrumutat în cel mai scurt timp, contactați specialistul nostru pentru planificare de consultanță și finanțare. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com
Răspunde
8 -4
Justitia nu iarta
19 Mar 16:41
Imprumut intre 2 firme. Cine-mi arata un articol in codul comercial/penal/civil din care sa reiasa ca asta e o tranzactie ilegala dau o bere.
Probabil ca in viziunea unora e mult mai OK sa furi (ca Udrea,Sandu,Cocos) 200 milioane de euro "cu sacosa" decat sa faci un contract de imprumut legal, inregistrat la notar/fisc, astfel incat operatiunea sa fie transparenta si corecta.
Răspunde
18 -6
Shamy
19 Mar 14:25
Aceasta hiena... politica se transforma treptat in ceea ce a fost inainte de a primi sprijinul oficinelor informative si si al capilor lumii "afacerilor", anume intr-un soi de cotarla veroasa, lacoma si cu vagi urme de uman. Se pare ca santajul in forma continuata, ca specialitate a casei, in calitate de informator al securitatii ceausiste si nu numai, este singurul lucru alaturi de infirmitatea sufleteasca, care-i da apetenta de a infige adanc coltii de ex lup tanar in sezutul procurorului general si al jUSTITIEI iNDEPENDENTE! A propos de acte, ele exista si in cazul ficei varstnice a ipochimenului referitor la TVA-ul e trebuia platit in urma comisioanelor incasate de la rusi, cand inca mai era persoana fizica din punct de vedere contabil? Cosmaruri de va doream, sunt nimic fata de ceea ce in realitate s-au intamplat. Asteptam istoria spre lamurire a perioadei dar si procuratura. La buna vedere!
Răspunde
19 -6
nelutiu
19 Mar 14:09
De unde are penalul . Basescu - secu de Anvers ,copia contractelor respective? Care organe ale statului ar trebui sa se sesizeze ? de ce orbi basiti , nu vad pe securiciul mafiot Demis ,asa cum este un cacialmist ,mincinos!
Răspunde
11 -7
Viorel Banu
19 Mar 10:32
Imi pare rau cand vad ca fostul nostru Presedinte se comporta ca un șantajist minor. Ar fi trebuit sa treaca senin peste acest incident. Oricum nu v-a pati nimic. Mai bine ar renunța la dosariada pe care o pregateste. Iar cu Tomac si Onaca,nu face partid. Oare dece nu se retrage la casa lui ? Are nepoti,nu mai are griji financiare....
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?