Traian Băsescu către Șerban Nicolae: "Nu ți-e rușine, ești copilul lui Iliescu!" (VIDEO)

 

Fostul președinte Traian Băsescu s-a dezlănțuit împotriva colegului de Senat Șerban Nicolae, la discuțiile în plen asupra moțiunii de cenzură a Opoziției. Băsescu l-a ironizat pe Nicolae numindu-l "șoferul unui penal" și "copilul lui Iliescu".Fostul președinte a fost iritat de faptul că discursul social-democratul Șerban Nicolae a fost plin de remarci ironice sau chiar batjocoritoare la adresa multor politicieni din opoziție, în frunte cu deputata PNL Raluca Turcan, căreia i-a amintit că a studiat economia la Moscova.

"A pomenit cel puțin de cinci-șase ori Moscova. Mă, ție nu ți-e rușine? Ești copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!," a comentat Traian Băsecu, înainte ca președintele de ședință, Florin Iordache, să-i taie microfonul. 

Băsescu l-a ironizat pe Nicolae și pentru un alt episod celebru din biografia social-democratului, fotografia în care acesta apare la volan, având-l în drepata pe fostul deputat și condamnat penal Cătălin Voicu. 

„Apreciez că pentru meseria de șofer al pușcăriașului Cătălin Voicu merge oarecum discursul, a făcut progrese. Pentru un șofer să poată să vorbească 25 de minute e mare lucru", a comentat fostul președinte.

Șerban Nicolae a ironizat-o pe Raluca Turcan pentru faptul că a studiat la Moscova, după care a început să facă remarci batjocoritoare pe seama numelui de familie. "Am spus Tatarcan (aluzie la numele de familie ce apare în certificatul de naștere al deputatie PNL - N.R.), deşi am senzaţia că cineva a furat de la opoziţie diacriticele. (...) am fost tentat să spun: Tătar han, dar e şi dl. Băsescu în sală şi nu vreau să se creeze confuzii, mai ales cu nu sunt un specialist în fizionomii lombroziene.”, a afirmat Șerban Nicolae.

Sursă: Realitatea TVAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?