Traian Băsescu aruncă bomba: Cuc va fi respins de Iohannis

 

Fostul președinte Traian Băsescu expune, pe pagina personală de Facebook, motivele pentru care președintele Iohannis îl poate respinge pe Răzvan Cuc, nominalizarea PSD pentru Transporturi. ,, Nefericitul Răzvan Cuc a fost nevoit să demisioneze la cererea PSD din Guvernul Grindeanu, apoi a fost remaniat pentru incompetenţă, tot de PSD, din Guvernul Tudose, pentru ca acum să fie redescoperit de Daddy ca fiind soluţia de profesionist sadea pentru Ministerul Transporturilor. Clientelism ieftin'', scrie Băsescu.Fostul președinte spune și cum stă preşedintele României în această ecuaţie și expune atuurile acestuia. Iată care sunt: 

,, 1. Nu Preşedintele este responsabil că nominalizarea a întârziat nepermis, fiind făcută cu doar câteva ore înaintea expirării interimatului de la Ministerul Transporturilor;
2. Preşedintele poate respinge propunerea bazându-se pe realitatea că la solicitarea premierului PSD a semnat decretul de remaniere din funcţia de Ministru al Transporturilor a lui Răzvan Cuc, pentru incompetenţă, în Octombrie 2017; 
3. Nimeni nu-i poate cere Preşedintelui României să reinstaleze în funcţie un ministru pe care cu doar câteva luni în urmă l-a revocat pentru incompetenţă;
4. Nominalizarea lui Răzvan Cuc este rodul unei decizii destinată a servi clientela de partid a lui Dragnea, pe care trebuie s-o servească pentru a se menţine pe funcţie'', scrie Traian B[sescu.

,, Oare cât de slabi şi neluaţi în seamă au ajuns baronii PSD ca să-l lase pe Dragnea să-l impună pe „deplin compromisul profesional” Răzvan Cuc, ei ştiind că acest lucru face rău şi imaginii PSD?'' se întreabă fostul președinte.

,, Eu cred că Preşedintele Iohannis va acţiona în interesul României şi nu în interesul mărunt al lui Dragnea.
Poate domnul Cuc are un dram de responsabilitate şi renunţă la nominalizare'', mai scrie Băsescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
mihaitza
21 Feb 11:35
"Un dram de decenta" la psd-isti??? Iluzii domnule comandant! Stiti bine ca asa ceva este incompatibil cu ideea de partid rosu/corupt/antinational!
Răspunde
0 0
Stan
21 Feb 10:56
JOS CIUMA ROSIE COMUNISTA BOLSEVICA ILIESCIANA , DIN ROMANIA !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?