Traian Băsescu: Am văzut declaraţia lui Laufer. Îngrozitoare!

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat la afirmaţiile lui Ilan Laufer, catalogând declaraţia acestuia ca "îngrozitoare", precizând că s-a ajuns prea departe în bătălia politică dintre Preşedintele României şi Dragnea/Tăriceanu, dintre Preşedintele României şi Guvernul României".

"Punct şi de la capăt ! Am văzut declaraţia fostului ministru Ilan Laufer de la pupitrul cu însemnele PSD. Îngrozitoare ! S-a ajuns prea departe în bătălia politică dintre Preşedintele României şi Dragnea/Tăriceanu, dintre Preşedintele României şi Guvernul României, dintre majoritatea parlamentară şi opoziţie, dintre ministrul justiţiei şi procurorul general dintre cei din stradă şi cei din Palatul Victoria, ajungându-se până la acuzaţii de antisemitism şi înaltă trădare . România a devenit pur şi simplu o ţară sfâşiată de bătălii politice", a scris Traian Băsescu, marţi seară pe Facebook.

Acesta a adăugat că singurul obiectiv în goană după putere este distrugerea oponentului.

"Este evident că nimeni nu-şi mai alege mijloacele şi singurul obiectiv este distrugerea oponentului, într-o goană nesăţioasă pentru putere. Din păcate, în bătălia politică au fost antrenate şi instituţii teoretic nepolitice ale statului, fie că vorbim de structuri de securitate, justiţie sau instituţii de decizie economică. Din păcate, într-o perioadă în care UE se transformă, NATO se transformă, alianţele se schimbă sau se consolidează, rezultatul bătăliilor autohtone pare a îndrepta lucrurile către un dezastru politic, social şi economic al României, care pare nepăsătoare la ce se petrece în jurul său. V-o spune unul care niciodată nu a refuzat bătălia politică : OPRIŢI-VĂ! AŢI MERS PREA DEPARTE!", a completat actualul senator PMP.

Băsescu îi îndeamnă liderii politici să facă un protocol de colaborare instituţională.

"Şi vorba Domnului Preşedinte Iohannis, „PUNCT ŞI DE LA CAPĂT”. P.S. - Faceţi măi oameni buni un "Protocol de Colaborare Instituţională" care să cuprindă doar câteva obiective precise şi importante. Măcar pentru CENTENAR. Vă sună cumva cunoscută soluţia ?", a conchis acesta.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Sfere de influență si comprdori ,dle președinte !
21 Nov 06:21
Ei,vedeti dle presedinte,vrăjitorul poate declanșa forțe ocule pe care nu le mai poate stăpâni.Așa ați început,așa continuăm !Dar ce zic evreii americani,ca cei din Israel nu s-au pronuțat încă ?Si America e de suflet cu yankei cu tot !Că ceri,tu,PNL,sa se cerceteze trădarea de patrie /citeste Germania / dacă negociezi cu Israelul ,asta nu v-a supărat ?Nu e demența dusă la abis ?Si presedintele stie sau cel putin tace.E clar ca UE si sefii mari de acolo nu vor să cedeze sferele di influență din România cu piata ei găina cu ouă de aur si daca nu pot ataca pe dl Gragnea ,il atacă pe fata de dl Laufer,care era „puntea de legătură”.
Răspunde
0 0
Jan
21 Nov 09:15
2 Ai fumat "patrunjel" sau esti un "inteligent" absolvent de "Stefan Gheorghiu" , ca a PSD-ist puti de la prima virgula.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?