TRAGEDIE: O mamă și-a găsit fiul SPÂNZURAT. Motivul groaznic care l-a determinat să-și ia viața

Un bărbat s-a spânzurat la Cluj / Foto: impactingorj.com
Un bărbat s-a spânzurat la Cluj / Foto: impactingorj.com

Tragedia s-a produs duminică, 17 august, în localitatea Bobota. Victima este Mircea P., un bărbat de 53 de ani, din localitate, care locuia împreună cu mama sa, scrie voceatransilvaniei.ro. De altfel, mama bărbatului a fost și cea care a găsit trupul atârnat cu o frânghie de o grindă dintr-o anexă a gospodăriei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Tincuța Dumuța, trupul bărbatului nu prezenta urme de violență, așa că în cauză nu sunt suspiciuni de crimă.

Vecinii bărbatului spun că acesta fusese diagnosticat cu diabet și că recent îi fuseseră amputate câteva degete de la picioare, problemele de sănătate putând sta la baza deciziei sale radicale.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 -1
Ovi
18 Aug 21:29
Psihologia (si in general medicina) are probleme serioase din cauza ca nu accepta faptul ca omul este format din doua entitati: una materiala (trupul) si una imateriala (sufletul).

Bolile se impart in doua categorii: trupesti si sufletesti. Bolile sufletesti sint bolile pe care incearca sa le trateze psihologia (psihiatria).
Numai ca, fiind de la bun inceput pe o pista falsa ("stiinta" nu crede in existenta sufletului), nu are metodele si principiile de gindire corecte care sa ii permita acest lucru.
Toata vorbaria este egala cu zero, "pacientii" nu se vindeca prin iluzii sau medicamente (care afecteaza numai trupul).
Toate bolile "psihice" sint datorate vatamarii grave a sufletului (din cauza departarii sufletului de bunul Dumnezeu). In mod normal sufletul doreste comuniunea cu bunul Dumnezeu. Daca omul nu are grija de sufletul lui, in timp, diavolul incepe sa preia controlul.
Gindurile rele incep sa fie predominante si sa aiba efecte in plan material. Intrebati-l pe orice psiholog care este sursa gindurilor, ideilor, etc. O sa va raspunda ca este creierul dar nu o sa poata demonstra niciodata cum ceva material (creierul) poate sa produca ceva imaterial (ideile).

Gindurile (ideile) provin din trei parti: bunul Dumnezeu, om sau diavol. Trebuie sa ne cultivam constiinta pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu pentru a ne putea mentine discernamintul (capacitatea de a distinge binele de rau).
"Specialistii" nu o sa poata niciodata sa spuna de ce "pacientii" care sufera de "boli psihice" nu fac decit lucruri rele, de ce nu pot fi folositi la nimic bun.

Discutiile sint mai lungi, pentru cine vrea mai mult sa studieze (si) scrierile Sfintilor Parinti referitoare la atacurile diavolesti.
Răspunde
1 -1
Ovi
18 Aug 21:15
6 Pentru cei care au "ginduri negre", repetati o rugaciune scurta dar de efect: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul si Cuvintul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul (pacatoasa)!
Spuneti asta incontinuu, gindurile respective nu o sa mai vina.
Sub nici o forma nu luati in considerare gindurile respective, incercati sa le ignorati cu desavirsire.
Seara inainte de culcare spuneti obligatoriu macar "Tatal nostru".

NU UITATI un lucru: singura sansa a diavolului este atacul fulgerator. Daca spuneti rugaciunile de mai sus diavolul se indeparteaza relativ rapid, ajutorul bunului Dumnezeu vine sigur.

Singurul scop al omului in aceasta viata paminteasca este mintuirea sufletului (intrarea in Imparatia Cerurilor, acolo unde omul va fi din nou fata catre fata cu bunul Dumnezeu, asa cum a fost odata Adam).
Nimic altceva (bani, familie, sex, bautura, etc) nu conteaza, mai mult, acestea pot fi foarte daunatoare in conditiile in care sufletul are alte nevoi decit trupul iar nevoile sufletesti primeaza in fata celor trupesti.

Bunul Dumnezeu trebuie sa fie in centrul existentei fiecaruia dintre noi.
Nu exista bine in afara de bunul Dumnezeu!

Pentru cei care vor sa se salveze: mergeti la biserica (ortodoxa) rugati-va si postiti mult, spovediti-va si impartasiti-va cit mai des, faceti binele in orice imprejurare.
Nu uitati ca lupta pentru sufletul omului este totala, in foc continuu si fara menajamente.

Doamne ajuta!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?