Tragedie în MMA! Un luptător uriaș a murit, chiar înainte de competiție!

 
Tragedie în MMA! Un luptător uriaș a murit, chiar înainte de competiție!
Tragedie în MMA! Un luptător uriaș a murit, chiar înainte de competiție!
Tragedie în MMA! Un luptător uriaș a murit, chiar înainte de competiție! Tragedie în MMA! Un luptător uriaș a murit, chiar înainte de competiție!

Luptătorul MMA Cosmin Dușa a murit. Cosmin Dușa, de la Centrul de Arte Marțiale Tengu Cluj, a murit într-un spital din Chișinău. Acesta trebuia să lupte la Chișinău, la ”Eagles Fighting Championship”.

Înainte de luptă, Dușa s-a simțit rău și a fost dus la spital, unde a murit.

”COSMIN DUSA va lupta maine la Chisinau in Eagles Fighting Championship! Sportivul nostru intra in cusca cu incredere maxima pentru continuarea seriei de 3 victorii consecutive”, anunța, în 21 iunie, Centrul de Arte Martiale Tengu din Cluj.


”Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris unul dintre prietenii lui Cosmin Dusa.

”Incredibil!! Într-o lume a sportului cu interese fel de fel, sportivii ajung să plătească un preț imens !! Odihnește-te în pace, Dusa Cosmin!!”, este un alt mesaj postat pe Facebook.

”Nu o să te uit niciodată prieten drag, astăzi acolo sus a ajuns un campion, odihnește-te in pace !!”, a scris alt tânăr.

Cosmin Dușa era din Cugir, dar locuia și se antrena la Cluj-Napoca, scrie stiridecluj.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?