Tragedie în lumea muzicii românești. Un artist de muzică populară a murit, după o boală grea

 
Tragedie în lumea muzicii românești. Un artist de muzică populară a murit, după o boală grea
Tragedie în lumea muzicii românești. Un artist de muzică populară a murit, după o boală grea
Tragedie în lumea muzicii românești. Un artist de muzică populară a murit, după o boală grea Tragedie în lumea muzicii românești. Un artist de muzică populară a murit, după o boală grea

Un cântăreț de muzică populară a murit, după o boală grea. Artistul avea 31 de ani.

Artistul Bogdan Șeitan a murit. Câmpinean până în măduva oaselor, îndrăgostit de acest oraș pe care nici nu și-a pus problema să-l părăsească, a fost solistul Ansamblului Folcloric "Ghiocelul" al Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina și solist al Ansamblului Folcloric "Perinița", al Centrului Cultural Județean Prahova.

S-a născut la 18 martie 1988, în Câmpina, a absolvit Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" și Facultatea de Științe Adminstrative, scrie campinatv.ro. Pasiunea pentru muzică și dans a avut-o întotdeauna, dar nu credea că va ajunge pe o scenă, cu microfonul în mână, cântând în fața unui public.


A făcut parte din corul liceului, iar acolo profesoara Simona Manta a descoperit cât talent se află în tânărul timid din fața ei. Pentru prima dată a cântat ca solist la Balul Bobocilor de la liceu și de aici a început totul. "Cum am scăpat de emoții? Am realizat că dacă devii una cu melodia, nu mai ai timp de emoții. Și am realizat că trebuie să-i fac pe oamenii care mă ascultă să simtă ce simt eu", spunea Bogdan, cu câțiva ani în urmă.

Artistul a murit joi, după o suferință scurtă, dar cumplită.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?