Tragedie în Argeş: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8

 
Tragedie în Argeş: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8
Tragedie în Argeş: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8

Tragedie! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 şi a fost găsit fără suflare luni dimineaţă. Victima s-a prăbuşit pe o maşină parcată lângă bloc. Este vorba de un piteştean în vârstă de 34 de ani.

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8! Trupul lui a fost găsit luni dimineaţă, căzut prin parbrizul uni maşini, după ce se prăbuşise pe capotă. Când a fost descoperit se pare că era mort de ceva timp. Poliţiştii sesizaţi au solicitat, la rândul lor, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, cu medic, acesta declarând decesul.

Victima, în vârstă de 34 de ani, locuia împreună cu mama lui într-un bloc de pe strada Fraţii Goleşti, din Piteşti. Bărbatul nu era căsătorit, nici nu avea copii. Mama lui le-a declarat poliţiştilor că de ceva timp fiul ei suferea de depresie. Îl supraveghea mai tot timpul. Femeia a vorbit ultima dată cu fiul ei, duminică pe la miezul nopţii. Acesta a asigurat-o că se simte mult mai bine şi a rugat-o să meargă la culcare. Acesta s-a dus în camera ei. Spre dimineaţă, femeia s-a trezit din cauza frigului. Când s-a dus să verifice, a găsit geamul larg deschis la dormitorului fiului. Acesta lipsea.

Sursa: realitateadearges.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?