Traficul în vama Nădlac a crescut de şase ori faţă de o perioadă normală

 
Foto: Realitatea Tv
Foto: Realitatea Tv
Aglomeraţie mare la frontiera de vest! Românii care muncesc în străinătate şi-au încheiat concediile şi se întorc la lucru. În punctul de trecere a vămii Nădlac, traficul a crescut de şase ori faţă de o perioadă normală, iar autorităţile se aşteaptă la o creştere mai mare în zilele următoare.

Pentru a avita supraaglomerarea de la punctele de trecere a frontierei, inspectoratul judeţean al poliţiei de frontieră Arad a luat măsuri speciale: au fost aduşi la lucru mai mulţi poliţişti şi, când a fost nevoie, s-a lucrat chiar şi pe şase benzi de ieşire din ţară.

Românii veniţi să-şi petreacă vacanţa acasă au profitat din plin de concediu şi s-au plimbat peste tot. Criza financiară, însă, nu le-a permis tuturor celor care lucrează în străinătate să vină anul acesta acasă. Prietenii însă nu i-au uitat şi le-au cumpărat câte ceva din ţară.


Punctul de trecere a frontierei Nădlac a fost cel mai aglomerat din Arad. Aici traficul a crescut de şase ori faţă de o perioadă obişnuită.

Pentru a avita supraaglomerarea de la punctele de trecere a frontierei, inspectoratul judeţean al poliţiei de frontieră Arad a luat măsuri speciale: au fost aduşi la lucru mai mulţi poliţişti şi, când a fost nevoie, s-a lucrat chiar şi pe 6 benzi de ieşire din ţară.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?