Tot mai mulți bărbați își dau cu ojă pe o unghie, își fac poze și le distribuie. Care e scopul

 

Utilizatorii de Instagram au remarcat cu siguranță o tendință stranie, promovată în ultimele zile în această rețea: mai mulți bărbați își vopsesc o singură unghie de la mână, își fac câte un selfie și distribuie pozele în rețea. Mesajul autorilor este unic și face parte dintr-o campanie socială virtuală.

Peste 7000 de postări de pe Instagram utilizează astăzi hashtagul specific #polishedman și poartă un conținut pe cât de straniu, pe atât de intrigant. Aflață că gesturile bărbaților din fotografii au fost făcutepentru a atrage atenția asupra unui fenomen care ia amploare în întreaga lume, scrie ea.md.

Flashmobul virtual face parte din campania virtuală a organizației caritabile Polished Man, care își propune să combată violența împotriva copiilor. 1 din 5 copii din întreaga lume suportă agresini fizice din partea adulților (așa cum una din 5 unghii ale mâinii protagoniștilor este vopsită cu ojă).

De ce bărbații? Deoarece 90% din cazurile de violență infantilă sunt perpetuate de către bărbați.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?