Tornade în Europa. Clopote trase minute în șir pentru a anunța prăpădul

 

Vremea extremă a făcut prăpăd în nordul Europei. O tornadă a devastat un mic oraş din Luxemburg, eveniment meteo neobişnuit pentru micul ducat. În acelaşi timp, un vârtej de vânt care s-a format în Amsterdam a provocat panică printre locuitori şi turişti. 

Biserica din oraşul Petange din Luxembourg a tras clopotele minute în şir pentru a avertiza oamenii de sosirea tornadei. O filmare cu încetinitorul arată cum vântul puternic a luat pe sus acoperişul unei case.

Mai multe maşini au fost avariate serios, iar resturile luate de vârtej au fost înfipte în pereţii caselor. Cel puţin şapte oameni au fost răniţi, a anunţat premierul ţării. 


Un pic mai la nord, în Amsterdam, un incident asemănător a provocat panică printre oameni. 


În capitala olandeză, tromba de aer a provocat daune serioase clădirilor şi a pus la pământ mai mulţi copaci. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?