Topul celor mai haioase pisici

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Pisicile sunt animale foarte curioase, cărora le place să exploreze. Prin baie, prin debara, prin crătiţi ori borcane. Nu e loc prin care boticul lor fin să nu fi trecut. Acum vă arătam un top al celor mai haioase feline.

O americancă a rămas uimită când şi-a găsit pisica băgată cu totul într-un borcan pe care îl sigilase cu mâna ei. Indy deschide singură capacul de la un borcan. Îl deşurubează uşor dar sigur, după care îşi răsfaţă boticul cu delicii pisiceşti.

Pare-se că povestea cu Tom şi Jerry, în care pisica neobosită alergă mai tot timpul după un şoricel obraznic e istorie. Cel puţin pentru o pisică ce a depăşit orice record de greutate - are peste 20 de kilograme.

Chloe, o pisica persană, e fericită ori de câte ori aude zgomotul duşului. Ciuleşte urechile şi porneşte în pas alergator spre baie. Stapanul ei, din Marea Britanie, ţine în permanenţă uşa încuiata la baie, altminteri, Chloe ar lăsa ruşinea deoparte şi ar veni să se îmbaieze cu stăpânul.

Să nu uităm însă de pisicile sportive. Charlie e un motan-păianjen. Se urcă pe pereţi mai ceva ca Spiderman.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?