Topul celor mai fericite țări din lume în 2017! Ce loc ocupă România în acest clasament

România ocupă poziţia 57 într-un clasament pe 2017 al celor mai fericite ţări, ONU a publicat raportul World Happines Report 2017, care arată că România a urcat în acest clasament de pe locul 71, în 2016, pe poziția 57. Rusia ocupă poziţia 49 în acest clasament, cu şapte poziţii mai sus în comparaţie cu topul de anul trecut, potrivit Rador.

O creștere a înregistrat și Bulgaria, care de pe poziția 129, ocupată în 2016, anul acesta a urcat până pe locul 105.

Pe primele zece locuri în topul celor mai fericite ţări ale lumii se situează Norvegia, Danemarca, Islanda, Elveţia, Finlanda, Olanda, Canada, Noua Zeelandă, Australia şi Suedia, iar ultimele poziţii în clasament sunt ocupate de Rwanda, Siria, Tanzania, Burundi şi Republica Centrafricană.

Statele Unite ale Americii se poziţionează pe locul 14, Marea Britanie – pe locul 19, Franţa – pe locul 31, iar Germania – pe locul 16.

Pentru prima oară, experţii ONU au întocmit raportul World Happiness Report în anul 2012. Cu ajutorul acestuia, autorii speră să ofere comunităţii internaţionale, autorităţilor şi cercurilor de afaceri din diferite ţări, precum şi locuitorilor statelor lumii instrumente pentru îmbunătăţirea nivelului şi a calităţii vieţii populaţiei. Amintim că, la 20 martie, ONU marchează Ziua Internaţională a Fericirii. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?