Top 5 cele mai încăpățânate zodii

 
Top 5 cele mai încăpățânate zodii
Top 5 cele mai încăpățânate zodii

Probabil că până acum ți-ai făcut deja o idee despre cine ar putea fi cei mai încăpățânați nativi ai zodiacului, având în vedere că, de multe ori, încăpățânarea lor depășește orice limită. Totuși, dacă nu i-ai identificat încă, azi ți-am făcut un top 5 al zodiilor încăpățânate…Berbec

Ocupă primul loc în acest top pentru că încăpățânarea lui e nativă și nu dispare niciodată, chiar și când vorbim de lucruri banale. Te poate duce pe culmile disperării dacă îi dai șansa, pentru că așa sunt berbecii. Pur și simplu nu ai ce să-i faci… poate doar să îi atragi mereu atenția și să îi explici zilnic că în viață e bine să mai facă și compromisuri.

Rac

Chiar dacă nu par, racii sunt foarte încăpățânați și știu asta, în adâncul sufletului lor. Pur și simplu nu le plac compromisurile și vor ca toate lucrurile să fie pe placul lor, întotdeauna. Pentru ei, situația nu prea e niciodată gri – e fie albă, fie neagră.

Leu

Este pe locul trei în topul zodiilor încăpățânate, chiar dacă un nativ leu nu va reunoaște niciodată că asta e o trăsătură a personalității sale. De obicei ei sunt persoane foarte vesele și te simți bine în preajma lor, dar până la un punct. Când încăpățânarea lor intră în ecuație, pur și simplu îți vine să fugi mâncând pământul.

Capricorn

La capricorni încăpățânarea e cumva pozitivă. Adică ei nu au această trăsătură de personalitate chiar tot timpul, ci mai degrabă atunci când își propun să realizeze ceva, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Pești

E imposibil ca un nativ din pești să nu te fi exasperat măcar o dată până acum. Partea cea mai proastă a încăpățânării lor e că nici măcar nu țin cont de părerile altora. Chiar dacă zece oameni îi spun unui nativ din pești că nu are dreptate, încăpățânarea sa îl va face să aleagă tot propria-i variantă, chiar dacă el e oarecum conștient de faptul că face o alegere greșită.

Sursa: unica.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?