TOP 10 actori care au refuzat roluri memorabile

 
Actori care au refuzat roluri memorabile
Actori care au refuzat roluri memorabile
FOTO: tabu.ro

Cele mai multe vedete de la Hollywood ar fi putut fi şi mai vedete dacă ar fi acceptat câteva roluri în plus. Nu este deloc mic numărul rolurilor absolut memorabile care nu le-au făcut deloc cu ochiul starurilor de primă mână. Mai mult, veţi găsi un exemplu pe locul întâi de cum un refuz te poate feri de celebritate. Un top 10 al celor mai celebre roluri refuzate vreodată.

10.  Din ciclul proşti grămadă face parte din când în când şi Kevin Costner. El n-a vrut să fie Bill din Kill Bill pentru că trebuia neapărat să regizeze Open Range care n-a fost nici pe departe un succes.

09. Tom Hanks a refuzat să-l interpreteze pe Andy Dufresne în the Shawshank Redemption. Aşa şi? Nu vreun mega rol veţi spune. Ba e! Pentru că filmul respectiv este considerat de utilizatorii IMDB cel mai bun film al tuturor timpurilor. Rolul a fost jucat de Tim Robbins. Domnul Hanks a mai refuzat şi rolul lui Jerry Maguire.


08. Bruce Willis n-a fost niciodată un fan al filmelor în care nu salvează lumea. Afirmaţia este întărită şi de faptul că a refuzat rolul Sam Wheat din Ghost, rol care l-a făcut pe Patrick Swayze un megastar. Bruce a considerat că intriga era cam penibilă şi nu i-ar face bine la carieră să joace o stafie.

Citeşte mai mult în Tabu

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?