Toni Greblă, mulțumit de bugetul pe 2019. Are și de ce! SGG are o creștere de 65%!

 

Toni Greblă a declarat marți, la Palatul Parlamentului, că Secretariatul General al Guvernului este mulțumit de bugetul pe 2019. Secretarul General al Guvernului are toate motivele de bucurie! Bugetul SGG pe acest an este cu 65% mai mare comparativ cu cel de anul trecut, depășind 2 miliarde de lei!

„În componența SGG se află și Comisia Națională pentru Strategii și Prognoză. Comisia Națională pentru Strategii și Prognoză, după cum știți, derulează niște programe foarte consistente, unele sunt legate de dezvoltarea strategică a României, astfel încât cea mai mare creștere a bugetului SGG este reprezentată de creșterea cheltuielilor de investiții pentru Comisia de Strategii și Prognoză pe proiectele pe care le cunoașteți. (...) Trebuie să aveți în vedere că SGG prin fonduri și logistică este implicat în organizarea unor acțiuni ce țin de președinția României la CUE. (...)Eu sunt foarte mulțumit că aceste Comisii de buget, finanțe au dat un raport pozitiv. Noi nu am susținut amendamente la proiectul de buget. Sperăm să avem cât mai repede bugetul și să trecem la acțiune”, a spus Toni Greblă, care se află la Parlament pentru a susține proiectul de buget.

Toni Greblă a mai spus că Guvernul și Parlamentul sunt instituții implicate în finalizarea adoptării proiectului de buget, astfel încât toate acțiunile din această săptămână sunt concentrate pe acest obiectiv.

„Eu vreau să vă spun că această săptămână este dedicată adoptării bugetului”, a mai spus Toni Greblă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?