Toată lumea a râs cu lacrimi! Asta e cea mai penibilă cerere în căsătorie din istorie

 

Un bărbat din China, pe numele lui Liu Fei, și-a luat inima în dinți și s-a decis să o ceară de soție, în cea mai ciudată modalitate posibilă, pe prietena lui.Potrivit Mirror.co.uk, cererea în căsătorie, considerată de mulți drept fiind ”cea mai penibilă din istorie”, a fost făcută în fața unui meteorit de 33 de tone, care valoreaza aproximativ 100.000 de lire. Bărbatul a adus piatra căzută din cer la locul unde voia să ceară mâna iubitei sale.

În imagini se poate observa cum omul dezvăluie piatra ascunsă sub o prelată roșie. În momentul în care el a tras materialul textil de pe meteorit , mai multe baloane au zburat spre cer.

Chiar dacă cererea în căsătorie a fost considerată ca fiind ”cea mai penibilă din istorie”, aceasta și-a atins scopul. Tânăra a spus ”da”!

”Acest meteorit simbolizează dragostea noastră puternică și de durată. Părinții noștrii s-au întâlnit și toată lumea este încântată. Avem în plan să mergem la cununia civilă în luna Octombrie a aceastui an”, a declarat Liu Fei.

Cerea în căsătorie s-a petrecut în orașul Urumqi, capitala regiunii autnome Xinjiang Uyghur din nord-vestul Chinei. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Allison Howarts
04 Oct 12:33
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) Vrăjile pierdute de dragoste
3) Vrăjile de divorț
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?