Toți deputații socialiști din Republica Moldova au plecat la Moscova

 

Toți deputații socialiști din Republica Moldova au plecat la Moscova, într-o vizită la invitația conducerii Dumei ruse, într-un moment în care la Chișinău se încearcă formarea unui guvern în urma alegerilor parlamentare.Partidul Socialiștilor anunță că la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în frunte cu președintele fracțiunii, Zinaida Greceanîi, efectuează o vizită de o zi la Moscova, notează TV8.md.

Aceștia urmează să aibă întrevederi bilaterale cu conducerea Dumei de Stat a Federației Ruse, precum și cu deputații celor mai mari partide din Duma de Stat din Rusia.

„Amintim că, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a semnat un acord de cooperare cu partidul politic de guvernare al Federației Ruse „Edinaia Rossia”, precum și cu partidul politic din Duma de Stat „Spravedlivaia Rossia””, se mai spune în comunicatul fracțiunii.

Precizăm că și șeful statului a fost de curând la Moscova unde a avut o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill. Ulterior, la câteva zile distanță, președintele a mers din nou la Moscova. Potrivit lui, a fost doar prin tranzit în Moscova, în timp ce se întorcea de la Minsk și nu a avut întrevederi cu conducerea Federației Ruse, care ar putea fi menționate presei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Tudor
16 Apr 19:03
Ăștia o pun de o internațională socialistă la care ulterior sa adere si alte partide precum PSD de exemplu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?