Tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să faci sex niciodată

 
Tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să faci sex niciodată
Tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să faci sex niciodată

Vrei să stai departe de probleme în amor, însă faci ce faci și dai tot peste bărbatul nepotrivit? Iată indicii care îți spun dacă tipul pe care l-ai întâlnit te merită sau nu în pat.1.Bărbatul care se ambalează că stai pe Facebook

Dacă se enervează când te vede că faci fețe-fețe pentru un selfie perfect de pus pe Facebook, sau după ce ai comentat pe paginile de socializare ale prietenelor, tipul este o alegere deloc inspirată. În aceeași categorie intră și bărbații care publică mesaje misogine pe paginile lor de socializare.

2.Bărbatul care se refuză să se îmbrace bine la întâlnire, dar are pretenții de la partenera lui

Dacă ideea de a fi gata pentru întâlnire este să-și pună o pereche de blugi lălâi și pantofi cu botul pătrățos, ce par mai mari cu două numere, atunci te poți gândi că nu are gusturi la haine. Ceea ce nu este o tragedie! Însă atunci când are pretenția ca tu să fii ca scoasă din cutie, cu tocuri, bucle sau cine știe ce alte cazne la care te supui ca să arăți ireproșabil, atunci nu merită atenâia ta. Iar o ercompensă atât de prețioasă precum sexul cu tine nici nu intră în discuție.

3.Cel care se dă la tine pe site-urile de socializare

Îl știi de mai multă vreme, însă nu ați avut tangențe până acum. Brusc, dă like oricărei postări pe pagina ta, te abordează pe chat sau la fiecare mesaj pe care ți-l dă pe Facebook îți trimite câte un smiley face. Dacă ți se întîmplă toate acestea, atunci nu ar fi bine să faci sex cu el. Este un obsedat, interesat doar de un singur lucru. Și nu, nu ești tu centrul intereselor lui.

4.Tipul care se laudă cât de mult bea

În nici un caz nu trebuie să-ți intre în dormitor un astfel de exemplar. Un bărbat care se laudă cât de mult bea nu a depășit încă vârsta teribilismului de generală. În plus, dacă este adevărat că bea pe cât de mult pretinde, cu siguranță este într-o fază incipientă a unei boli cu care nu ai vrea să se confrunte bărbatul de lângă tine: alcoolismul.

Sursa: unica.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?