Tipul de cancer care este depistat tardiv în rândul tinerilor

 
Tipul de cancer care e depistat tardiv în rândul tinerilor
Tipul de cancer care e depistat tardiv în rândul tinerilor

Cancerul este o afecțiune tot mai comună, indiferent că vorbim despre persoane care au o vârstă înaintată sau facem referire la tineri. La nivel mondial sunt dezvoltate campanii de prevenție, dar, cu toate acestea, există un tip de cancer care este depistat tardiv în rândul tinerilor.Persoanele care sunt diagnosticate cu cancer într-un stadiu incipient au mai multe șanse de supraviețuire, având în vedere că, în cazul lor, tratamentul poate fi început mult mai devreme. Acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată și asta pentru că, la început, oamenii ignoră semnele acestei boli și ajung la medic atunci când este mult prea târziu.

Cancerul de colon este tipul de cancer depistat tardiv în rândul tinerilor. Acest lucru se întâmplă pentru că, având în vedere vârsta pacienților, de cele mai multe ori, simptomele sunt puse pe seama altor probleme de sănătate.

Studiile arată că 70% dintre pacienții cu vârsta sub 30 de ani sunt diagnosticați cu cancer într-un stadiu avansat, mult mai greu de tratat, tocmai pentru că multă vreme au primit un diagnostic greșit, scrie avantaje.ro. Pacienții tineri descoperă cancerul de colon în stadiul III sau IV, lucru care face ca șansele de supraviețuire să scadă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?