Tinerii suspecți de uciderea polițistului din Vișeu rămân în arest preventiv

 

Curtea de Apel Cluj a respins, marți, contestația celor doi tineri suspecți de uciderea șefului Postului de poliție Vișeu de Jos, formulată împotriva măsurii arestării preventive, dată de Tribunalul Maramureș, scrie Agepres. 

'Respinge ca nefondate contestațiile declarate de inculpații T. M. O. și T. I. A. împotriva încheierii penale a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș(...)Definitivă. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi, 17 ianuarie 2017', se arată în decizia Curții de Apel Cluj.

Pe 7 ianuarie, Tribunalul Maramureș a încuviințat, la solicitarea Parchetului, arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi tineri suspecți de uciderea șefului de post a Poliției din Vișeul de Jos, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Potrivit Tribunalului Maramureș, s-a dispus "arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 7 ianuarie 2017, până la data de 5 februarie 2017 inclusiv, a inculpaților T.I.A., în vârstă de 31 de ani și T.M.O., în vârstă de 22 de ani, domiciliați în Vișeu de Jos, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 Cod penal, raportat la art. 257 alin. 1 și alin. 4 Cod penal (cu aplicarea art. 41 Cod penal pentru inculpatul T.M.O.)".

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpaților, instanța a reținut că în cauză există "indicii temeinice" care să justifice presupunerea că aceștia, în data de 4 ianuarie 2017, au intrat în incinta Postului de poliție Vișeu de Jos, unde i-au aplicat victimei N. G., agent de poliție, 3 lovituri cu un cuțit — una în zona cervicală și două în zona toracelui — în urma cărora acesta a decedat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?