Timoşenko cere impunerea legii marţiale la Doneţk şi Lugansk: Rusia a lansat un război!

 
Iulia Timoşenko cere impunerea legii marţiale la Doneţk şi Lugansk
Iulia Timoşenko cere impunerea legii marţiale la Doneţk şi Lugansk
FOTO: www.caleaeuropeana.ro

Liderul partidului Batkivşcina, fostul premier Iulia Timoşenko, a declarat că este necesară impunerea imediată a legii marţiale în estul Ucrainei din cauza agresiunii externe, relatează Interfax Ucraina, în pagina electronică de joi.

"Trebuie să facem primii trei paşi. Primul este impunerea imediată a legii marţiale în regiunile Doneţk şi Lugansk. Aceasta ne va consolida puternic sistemul de apărare şi coordonarea acţiunilor noastre", le-a spus ea joi reporterilor din Kiev.

În plus, Timoşenko a declarat că este necesar ca preşedintele Petro Poroşenko să preia controlul asupra tuturor nivelurilor de management ale apărării ţării.

"Iar în al treilea rând este necesar să convocăm o întâlnire extraordinară a Verhovna Rada şi să aprobăm impunerea legii marţiale în regiunile Doneţk şi Lugansk", a declarat ea.

Citeşte mai mult pe mediafax.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
comentator
30 Aug 08:37
Liderii occidentali tot vorbesc de mii de soldati rusi care ar participa la confruntările armate din estul Ucrainei in timp ce oficialii rusi spun ca nu au trimis trupe in Ucraina. Dar nimeni din vest nu a spus ca acesti combatanti care vin din Rusia sa lupte de partea separatistilor ar putea fi chiar cetateni ucrainieni, din trupele loiale fostului presedinte ianukovici, si care s-au refugiat temporar in Rusia. Iar acum se intorc in Ucraina sa-si apere patria de fascisti. In plus, cativa dintre liderii actuali din Ucraina care au ajuns la putere printr-o lovitura de stat, apartin unor minoritati etnice din Ucraina, cum este si cazul lui timoshenko, yaros, tiagnibok, etc. Asa ca s-ar putea ca multi slavi din Ucraina, locuitorii de drept ai acestui teritoriu, sa-i vada pe noii lideri de la Kiev (sustinuti de vestul "democratic") ca pe niste ocupanti.
Răspunde
2 0
Mircea Groza
28 Aug 17:06
Analizand esirile fostului premier,te intrebi :A fost condamnata politic sau ca a favorizat Rusia.
Răspunde
2 0
halatul alb
30 Aug 08:42
1 A fost o nedreptate ca a fost bagata la inchisoare, locul dumneaei era la ospiciu.
6 -2
Pace
28 Aug 13:17
S-a ajuns la conflicte pentru că mulţi oameni l-au neglijat pe Dumnezeu şi s-au îndepărtat de el ocupându-se numai de cele materiale, iar Dumnezeu i-a lăsat pe oameni în voia ambiţiilor şi pornirilor lor agresive. Mai profundă decât criza economică este criza morală. Să facem pocăinţă pentru păcate şi să ne rugăm zilnic pentru pace. Cu cât vom face mai mulţi pocăinţă pentru păcate şi ne vom ruga mai des pentru pace, cu atât mai bine. Dumnezeu poate să facă miracole şi să potolească duşmănia dintre oameni, dar vrea ca şi noi să facem ceva în acest sens.
Recomand şi un blog foarte interesant:

cezar-iasi.blogspot.ro
De pe acest blog recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acest articol, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.

Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi-l accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Răspunde
10 -3
asda
28 Aug 11:40
ce tot vrea puscariabila doamna? s-a trezit vorbind.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?