Teza de doctorat a procurorului general interimar Bogdan Licu va fi verificată de CNATDCU

 
Bogdan Licu
Bogdan Licu

Curtea Supremă a respins recursul procurorului general interimar Bogdan Licu privind suspendarea verificării dispuse de Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCUasupra tezei sale de doctorat.  

Și Curtea de Apel București a respins, în septembrie,  ca neîntemeiată cererea lui Bogdan Licu de a lua act de faptul că a renunțat de bună voie la titlul de doctor. În aceste condiții, lucrarea sa de doctorat va fi verificată de CNATDCU pentru a se stabili dacă este vorba de un plagiat.

Procurorul general interimar Bogdan Licu a cerut instanței suspendarea verificărilor CNATDCU, motivând că, fiind procuror, cercetarea i-ar aduce prejudicii. 

Curtea Supremă a respins recursul formulat de procurorul șef ca nefondat, astfel că procedura CNATDCU poate continua, pentru a verifica dacă lucrarea lui Licu este sau nu plagiat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Toti analfabetii si-au tras doctorate ?!!!
25 Oct 22:26
Ca asa a vrut androneasca ...
Răspunde
0 0
johnneil
25 Oct 16:31
Se pare ca aceste titluri de doctorat au ajuns bataie de joc pentrui mocofani.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?