Testamentul lăsat de prințesa Marina Sturdza a fost făcut public. Cine va moșteni averea lăsată?

 
Marina Sturdza
Marina Sturdza

Prinţesa Marina Sturdza, descendentă a două familii boierești, şi-a lăsat prin testament o parte din avere copiilor şi bolnavilor din România. Prințesa a murit în octombrie anul trecut, la vârsta de 65 de ani. 

Prințesa Marina Sturdza și-a exprimat dorința testamentară ca banii obținuți în urma licitației să meargă către cinci fundații: două care se ocupă de copii - bolnavi și orfani, o alta de bolnavii incurabili din România și o alta care investește în restaurarea patrimoniului românesc, anunță Televiziunea Română.

Marina Sturdza a revenit în România în 1997. De atunci, și-a dedicat viața acțiunilor de caritate în țară și în Republica Moldova.

În urmă cu câțiva ani, a fost atacată și jefuită de niște copii ai străzii, chiar când se întoarcea de la un bal de caritate. A continuat însă și după acest incident să se implice în salvarea lor. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?