Terry Grant, cel mai mare cascador din Europa, vine la Salonul Auto București - Spring Edition

 

Cel mai mare cascador din Europa și deținătorul a 23 de recorduri mondiale, Terry Grant, vine în București pentru a oferi publicului un show spectaculos în cadrul Salonului Auto București – Spring Edition.De-a lungul anilor, Terry Grant a participat la cele mai cunoscute evenimente mondiale din domeniul motor sportului precum: Race Of Champions - Paris, FIA World Rallycross – Argentina, London Motorshow etc.

În luna iunie 2015, în cadrul Goodwood Festival of Speed, Terry Grant a condus un Nissan Juke Nismo RS pe două roți pe o distanță de 1,6 Km (o milă) în 2 minute și 10 secunde. Față de recordul stabilit tot de el în 2011, timpul din 2015 a fost cu 45 de secunde mai bun, ceea ce a dus la doborârea vechiului record.

Film: http://www.terrygrant.com/world-records/fastest-two-wheel-mile

În septembrie 2015, Terry Grant a bătut un Nou Record Mondial, efectuând cel mai spectaculos luping cu Noul Jaguar F-Pace, reușind sa conducă SUV-ul într-o buclă de 360 de grade, cu înălțimea de 19.08 metri.
Terry Grant a sfidat gravitația, suportând o accelerație gravitațională de 6,5 G, mai mare decat cea pe care o întâlnesc astronauții și a intrat în Cartea Recordurilor.

 

SAB Spring Edition 2016 va avea loc între 22  și 24 Aprilie, la Romexpo.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?