Termenul de finalizare la lucrările la Pasajul Piaţa Sudului, amânat

 

Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului înaintează în ritmul melcului. Termenul de finalizare a construcţiei a fost prelungit din nou. Pentru a treia oară!! De această dată, autorităţile au obligaţia să termine lucrarea până la sfârşitul anului 2018. Până acum aceasta e finalizată în proporţie de 70%. 

Initial, pasajul trebuia să fie gata în 2015. Proiectul a demarat pe fonduri europene, dar din cauza lucrărilor lente, autorităţile locale au absorbit doar 18 dintre cele 83 de milioane de lei puse la dispoziţie de Uniunea Europeană. Asa că diferenţa până la 127 de milioane de lei va veni de la bugetul local.

Pasajul va fi realizat pe direcţia Calea Văcăreşti-strada Niţu Vasile şi va avea o lungime de 356 metri. Autorităţile susţin că odată dat în folosinţă, pasajul va reduce timpul de aşteptare în trafic în aceea zonă cu aproximativ 74%. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?