Terenuri gratis de la primărie pentru firmele care creează locuri de muncă

 
Investiţiile străine, atrase cu terenuri gratis
Investiţiile străine, atrase cu terenuri gratis
FOTO: www.business24.ro

Pentru a ajuta oraşele lor să se dezvolte, primarii din Alba Iulia și Hunedoara s-au gândit să ofere teren gratuit în schimbul investiţiilor şi al locurilor de muncă.

Toţi investitorii care doresc să vină în Alba Iulia primesc gratuit terenul, pe durata în care îşi desfăşoară aici activitatea, informează Digi24.ro.

Primarul a impus şi câteva condiţii: investiţia să depăşească 1,5 milioane de euro şi să fie create locuri de muncă. Terenurile puse la dispoziţe sunt de circa 50 de hectare şi sunt amplasate lângă şoseaua de centură a oraşului.

De această facilitate oferită de primărie au profitat, până acum, două mari companii. Una belgiană de automotive, dar şi o fabrică de condimente cu capital interal românesc.

Cele două companii au investit, până acum, peste 40 de milioane de euro pe terenul pus la dispoziţie de primărie, teren pe care ulterior l-au şi achiziţionat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?