Teoria relativităţii după Tudorel Toader: Şi luna are zile

 

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a afirmat că evaluarea procuroului general Augustin Lazăr este aproape gata, dar a refuzat, din nou, să dea un termen precis. Mai mult, a devenit chiar ironic, promiţând că o să-l invite pe Lazăr la o cafea, înainte de a face publice concluziile. Invitat într-o emisiune TV, ministrul Justiţiei a afirmat că încheierea evaluării procurorului general, "se măsoară în zile"şi că "mai sunt nişte elemente pe care vrea să le evalueze".

Întrebat în câte zile va face anunţul, ministrul a afirmat că..''şi luna are tot zile!"

Tudorel Toader a mai precizat că şi-ar dori o discuţie între patru ochi cu Toader, înainte ca rezultatul evaluării să fie făcut public: "Voi avea o discuţie cu dânsul, dacă va da curs invitaţiei. Înainte de a face raportul public, îl voi invita, îl voi servi cu o cafea şi îi voi prezenta concluziile," a declarat ministru Justiţiei într-o emisiune TV.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Jan
16 Oct 06:14
Oare cind va incepe evaluarea guvernului ... opozitia e ZERO ! Au lins la aceleasi blide si acum nu pot da inapoi !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?