Teodorovici, prima reacție la scandalul jignirilor:"Aranjați o întlâlnire cu domnișoara"

 

Eugen Teodorovici spune că vrea să i se aranjeze o întâlnire cu reportera de la postul de televiziune pentru a discuta și rezolva problema. După care și-a ieșit iar din fire și i-a întrebat pe reporteri dacă sunt siguri că el a jignit.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut sâmbătă o primă reacție după ieșirea deplasată pe care a avut-o zilele trecute la adresa unei jurnaliste și le-a cerut jurnaliștilor să îi "faciliteze" o întâlnire cu ea. Teodorovici nu pare însă convins că a greșit, iar întrebărilor repetate ale ziariștilor pe acestă temă le-a răspuns cu alte întrebări - "Sunteți siguri că am greșit?", "Care jigniri?" - și s-a enervat.

La finalul evenimentului de la Romexpo la care Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale, Eugen Teodorovici a fost întrebat despre ieșirea deplasată la adresa unei jurnaliste și s-a lansat într-un dialog în care le-a spus ziariștilor că "au un fix".

"Ca să tranșăm această chestiune, dacă îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa, în sensul de a avea o discuție, aș fi recunoscător. Pot să am o discuție cu dânsa. Dumneavoastră aveți un fix. Nu, față de domnișoara respectivă, de asta am rugat să îmi faciliteze o întâlnire cu domnia sa”, a spus Teodorovici, încercând să explice că, de fapt, nu avea o problemă cu jurnalista, ci cu postul de televiziune la care lucrează aceasta.

La insistențele jurnalistilor, ministrul de Finanțe s-a enervat, răspunzând: "Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme. Ori nu sunteți prezentă, ori aveți sincope în a mă asculta. Cum să o caut pe domnișoara? Prin dumneavoastră”.
 
În momentul în care jurnaliștii i-au reaminit declarațiile Vioricăi Dăncilă, care spunea că trebuie să îi ceară scuze, Teodorovici a răspuns: Sunteți siguri că a spus asta? A spus că dacă am greșit...".


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
cetateanul
13 Oct 08:29
Nu trebuie sa-l ierte ,trebuie dat in judecata sa ajunga la puscarie langa stapanul lui Dragnea.
Răspunde
0 0
cetateanul
13 Oct 08:28
Nu trebuie sa-l ierte ,trebuie dat in judecata sa ajunga la puscarie langa stapanul lui Dragnea.
Răspunde
0 0
borfasi
13 Oct 08:26
Se crede el dandy dar cine il crede pe spalacitul asta libidinos si probabil si slab la femei.
Răspunde
0 0
Citizen
12 Oct 20:34
El se crede doar un dandy, dar nu e decat un libidinos badaran trecut de varsta tineretii.
Răspunde
0 0
dodo
12 Oct 18:38
tavarasci todorovici ati facut o gluma de mirlan Nu aveti ce repara - gafa este facuta clar vorba aia ( frantuzeasca ) ; cine se scuza se acuza ! Acum normal ar trebui sa vedem consecintele
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?