Teodorovici: Nimeni nu ia niciun ban din bugetul Sănătăţii

 
Teodorovici: Nimeni nu ia niciun ban din bugetul Sănătăţii
Teodorovici: Nimeni nu ia niciun ban din bugetul Sănătăţii

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a afirmat în această seară, la Realitatea TV, că Sănătatea va avea alocări suplimentare la rectificarea bugetară de marţi.

Legat de suma de 600 de milioane de lei care apare cu minus la bugetul Sănătăţii, pe site-ul MFP, ministrul Finanţelor a afirmat că Sănătatea nu va pierde niciun lei, ci va avea sume alocate suplimentar.

Eugen Teodorovici a explicat că aceste fonduri erau iniţial prevăzute în bugetul de stat pentru reechilibrarea bugetului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, însă nu mai este nevoie de bani la CNAS, întrucât colectarea a crescut.

"Vom vedem marţi că nu ia nimeni niciun ban la sănătate şi că se vor aloca fonduri suplimentare", a afirmat Eugen Teodorovici, adăugând că acestă sumă nu mai este necesară la FNUASS.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a afirmat, la Realitatea TV, că în prima lună de funcţionare a cadrului, luna iunie, au fost făcute economii de 97 milioane lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?