Teodorovici, declarație halucinantă despre cine a adus huliganii în stradă

 

Teodorovici, declarație halucinantă despre cine a adus huliganii în stradă! Ministrul Finanţelor insinuează că instigatorii puteau fi aduși în Piața Victoriei și de unele companii care sunt nemuțumite de anumite decizii ale guvernului.  

 „Dacă ministrul de Finanţe sau Guvernul aplică o măsură care este contrară interesului unor anumite companii din România şi din lume, cine poate să creadă că acele companii nu vor avea un interes să aducă în stradă câţiva instigatori, cu potenţialul financiar pe care îl au şi nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problemă falsă? Este o ipoteză ...”, a afirmat afirmat ministrul Teodorovici la Antena 3. 

Teodorovici a ținut să precizeze că „trebuie să fie foarte clar - un Guvern nu mai trebuie schimbat altfel decât la vot”. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vvv
15 Aug 16:21
Hotul striga hotii!
Răspunde
0 0
alexandru
15 Aug 15:47
Cred ca violenta a fost regizata la nivelul puterii pentru a justifica interventia in forta si ulterior eliberarea zonei . Eu il cred in stare si f disperat pe Dl Dragnea sa ia o astfel de decizie .
Eu nu ii inteleg pe acesti oameni slugarnici cum nu realizeaza ca vor raspunde- unii chiar penal- pentru un individ care este totusi vemelnic . Cred oare acesti yesmani ca DRAGNEA ET COMP. vor fi perpetuu in aceste functii ?? Shaideh si altii chiar nu sunt un exmplu elocvent. ???
Răspunde
0 0
Gigi
15 Aug 14:21
Unde-i logica domnului ministru? daca aveau un "dinte" impotriva guvernului, ce interes ar fi avut companiile (probabil ca alea straine, multinationale, sorosiste - nu alea de stat, "ale noastre" si ale prietenilor nostri) sa compromita / saboteze un miting de protest anti-guvernamental?
Dar asta e, PSD-ul foloseste ce a mostenit de la PCR: logica mica de infanterie
Răspunde
0 0
Gigi
15 Aug 14:06
O alta ipoteza, mult mai verosimila, este ca guvernul a premeditat interventia in forta, a raspandit pe canalele cunoscute zvonul ca vor fi violente, doar-doar se vor speria cetatenii si nu vor mai participa la miting si a organizat, la fel ca in 13 iunie 1990, detasamente ale trupelor speciale de jandarmi / MI, in civil, care sa joace rolul de provocatori violenti pentru a justifica agresiunea jandarmilor impotriva zecilor de mii de protestatari pasnici - femei, copii, batrani. E aceeasi stratagema KGBista folosita recent si de Rusi in Crimeea cu "omuletii verzi". De fapt, ce-i de mirare? Lupul (PCR) isi schimba parul, dar nu si naravul. Sau cum zic proverbele noastre intelepte: aschia nu sare departe de trunchi, ce naste din pisica - soareci mananca (sau "sobolani", mai nou :)), etc., etc.
Traiasca Partidul Secaturilor Demente!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?